ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΙΙ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΙΙ
  • Κωδικός Προϊόντος: ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΙΙ
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Τι είναι το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ»;
Πρόκειται για συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα που παρέχει κίνητρα στους πολίτες προκειμένου να βελτιώσουν την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού τους εξοικονομώντας χρήματα και ενέργεια.
Ποιες κατοικίες μπορούν να χρηματοδοτηθούν;
Επιλέξιμη κατοικία είναι η μονοκατοικία ή πολυκατοικία ως σύνολο κτηρίου και το μεμονωμένο διαμέρισμα που ικανοποιεί τα ακόλουθα κριτήρια:
- Χρησιμοποιείται ως κατοικία
- Φέρει οικοδομική άδεια
- Έχει καταταχθεί βάσει του Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) σε κατηγορία χαμηλότερη ή ίση της ενεργειακής κλάσης «Δ» και δεν έχει κριθεί κατεδαφιστέα.
Η αντικατάσταση κουφωμάτων βρίσκεται μεταξύ των παρεμβάσεων που είναι επιλέξιμες από το επιδοτούμενο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ΄Οίκον ΙΙ».
Σύμφωνα με έρευνες, η χρήση ενός θερμομονωτικού κουφώματος αλουμινίου  μειώνει την απώλεια θερμότητας έως και 35% σε σχέση με ένα απλό κούφωμα, ενώ μπορεί να μειώσει τα έξοδα θέρμανσης έως και κατά 25%.
Η Εταιρεία μας, μετά από συμμετοχή σε σεμινάρια, ημερίδες αλλά και την εμπειρία που αποκόμισε από τη συμμετοχή της στο «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον Ι»  διαθέτει την απαιτούμενη εξειδίκευση, ώστε να σας ενημερώσει εκτενώς για το παραπάνω πρόγραμμα αλλά και να σας καθοδηγήσει καταλλήλως για την επιτυχή συμμετοχή σας σε αυτό. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 55 78 445, 6946 656 302, με mail στη διεύθυνση info@pilichou.gr ή στη Φόρμα Ενδιαφέροντος ↓​

  • 0,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€